Medewerkersportaal: compleet klantbeeld

Het medewerkersportaal geeft de medewerker van de corporatie toegang tot alle processen en achterliggende systemen, waarvan de toptaken in het portaal worden getoond. Dit sluit naadloos aan op een website, huurdersportaal en kennisbank. U kunt daarmee werken in een browser op telefoon, tablet, notebook en PC, dus ook mobiel op locatie.

  •  Zelfredzaam waar en waneer jij het wilt
  •  Mobiel werken
  •  Online beter en sneller dan alle andere kanalen
  •  Medewerker en huurders werken in hetzelfde proces
  •  Door standaardisering veel toegevoegde waarde
  •  Ketensamenwerking: digitalisering van processen
  •  Ken je klant, alle relevante informatie op één plek
  •  Realtime koppeling van systemen

Realtime(MWP)

Realtime data

Door gebruik van moderne technieken zoals web services is informatie uit achterliggende systemen direct gekoppeld aan onze oplossing.

Mobile first

Mobile first

Alle producten die wij maken zijn responsive en daarmee zeer geschikt voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Kennisbank

Kennisbank

Eenduidige informatie vastgelegd in een kennisbank draagt bij aan eenduidige informatieverstrekking. Een kennisbank kan ontsloten worden binnen een website, huurders- en medewerkersportaal.

Lees meer

KCC

KCC

Door het verbinden van het medewerkersportaal met de interne systemen voor informatievoorziening, kunnen contactmomenten snel en efficiënt worden afgehandeld en zijn deze voor alle betrokkenen direct inzichtelijk.

Implementatie via standaard

Door de vele implementaties die we inmiddels hebben gedaan met corporaties hebben we een standaard aanpak voor implementatie ontwikkeld, allemaal kennis verpakt in een concreet plan van aanpak. Je kunt direct aan de slag. Ook brengen wij corporaties bij elkaar voor kennisdeling, we gebruiken daar moderne technieken voor zoals Skype. Tijdens onze klantenmeetings raak je snel geinspireerd!

Meer dan 80 corporaties gingen je voor! 

Zaak- en taakgericht werken

Ons medewerkersportaal is zaak- en taakgericht opgezet. Daarmee bereik je optimale efficientie. Je krijgt een goed beeld van de workload. Doordat we het zaakgericht werken ook binnen het huurdersportaal hebben geintegreerd, starten huurders zelf zaken op en krijgen ze de voortgang van een zaak binnen het huurdersportaal gepresenteerd, dat scheelt weer bellen!

Meer informatie over ons medewerkersportaal? Vul het formulier in!

ProImpact Online dienstverlening; het is onze missie om corporaties effiënt(er) te laten werken en huurders en medewerkers online zelfredzaam te maken.