Over ProImpact

Over ProImpact

ProImpact is in 1998 opgericht en had tot 2009 de focus op Beeldschermcommunicatie. Anno 2016 staat ProImpact voor Online dienstverlening. Wij zijn onderdeel van NCCW en TSS.

Het is onze missie om corporaties efficiënt(er) te maken en de huurder online zelfredzaam!

De afgelopen jaren hebben wij een duidelijke visie op Online dienstverlening ontwikkeld, met name gericht op de volkshuisvesting.

Onze aanpak is erop gericht om e-corporaties te realiseren en begeleiden in het gehele traject;
van strategisch tot operationeel. De (standaard) oplossingen van ProImpact maakt de interactie tussen corporatie en (potentiële) huurder inzichtelijk en daarmee de huurder zelfredzamer.


Wij denken Online!

Onze mensen

Onze mensen

Maak kennis met onze mensen uit de frontoffice. 

 

Maak kennis met onze medewerkers
Onze Partners

Onze Partners

Lees meer

Onze aanpak

Onze projectaanpak is gebaseerd op Prince2.

Om het traject zo efficient mogelijk te laten verlopen schrijven wij bij het starten van een productie een projectplan. In dat projectplan staan onder andere een beschrijving van het project, worden de rollen en verantwoordelijkheden beschreven van alle mensen die werkzaam zijn aan het project, de risicofactoren worden in kaart gebracht en de projectplanning wordt opgesteld.

Project aanpak

Onze klanten?

Bekijk de video's

Agenda

Geen kalenderitems voor de komende periode.

Actueel Nieuws

Actueel Nieuws

Lees meer
Vacatures

Vacatures

Lees meer
Contact en route

Contact en route

Hier zijn wij gevestigd
ProImpact op Social Media

ProImpact op Social Media

ProImpact heeft natuurlijk zelf ook een aantal social media kanalen in gebruik. Twitter, Linkedin, Youtube en Facebook. Via deze kanalen kunt u ons laatste nieuws volgen, een uitgebreide presentatie zien van onze producten en zo nader kennis met ons maken.

Klik hier voor onze kanalen
ProImpact Online dienstverlening; het is onze missie om corporaties effiënt(er) te laten werken en huurders en medewerkers online zelfredzaam te maken.