Referenties

ProImpact is een echte netwerkorganisatie, samen staan we sterk! Wij werken graag intensief samen om onze passie voor Beeldschermcommunicatie uit te dragen. Op deze pagina laten we onze klanten en relaties aan het woord over hun ervaringen met onze producten en/of diensten.

Ervaring Idealis met de website en het klantenportaal

Ervaring Idealis met de website en het klantenportaal

"Huurders van Idealis kunnen op "Mijn Idealis" hun persoonlijke gegevens inzien en direct wijzigen. De website maakt het niet alleen bewoners makkelijker, maar ook ons als organisatie. Dit betekent voor onze bedrijfsvoering een efficiencyslag. Minder brieven de deur uit en kort op huurders communiceren. Onze klant staat centraal. 

Bekijk de video
Mitros - Ervaringsvideo

Mitros - Ervaringsvideo

"Met de video die wij gemaakt hebben gaan wij bewoners een proces uitleggen. Wij gaan de film op verschillende manieren inzetten; bij presentaties, spreekuren van consulenten, meegeven aan bewoners en natuurlijk op onze eigen website. De samenwerking met ProImpact is gewoon prima verlopen. Er was een heel fijn team tijdens de opnames."

Bekijk de video
Woongoed 2-Duizend online communicatie

Woongoed 2-Duizend online communicatie

"Communicatie van deze tijd: Huurders en woningzoekenden verwachten dat zij via het internet allerlei dienstverlening kunnen afnemen. Met de standaardproductlijn van ProImpact hebben wij binnen een paar maanden een nieuwe website en het huurders- en woningzoekendenportaal kunnen realiseren."

Bekijk de video
 ProImpact partner NCCW

ProImpact partner NCCW

"NCCW & ProImpact slaan handen ineen en bieden corporatieland handvatten voor Online dienstverlening. Internet neemt een toenemende strategische rol in het bedrijfsproces in. ProImpact heeft haar concepten speciaal voor de woningmarkt ontwikkeld."

Woonstede Renovatievideo

Woonstede Renovatievideo

"Woonstede heeft gekozen voor de renovatievideo omdat beelden meer zeggen dan tekst. Voorheen stuurden wij altijd een informatiebrochure bij renovaties, maar mensen lezen steeds minder. Video werkt!"

Bekijk de video
Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH)

Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH)

"Met ProImpact hebben we de juiste partner gevonden om vanuit KWH beweging te krijgen in de veranderingen in communicatie tussen corporaties en hun huurders. Met op maat ontwikkelde instructiefilms en klantvriendelijke websites kun je als corporatie nog veel beter je boodschap overbrengen en efficiënter handelen. KWH gaat dit daarom stimuleren en laat het KWH-huurlabel meegroeien. We hebben een zelfde drive als het gaat om het laten excelleren van corporaties en voelen dezelfde passie."

Bekijk de video
DeKinderkliniek - videoserie

DeKinderkliniek - videoserie

"Met behulp van video kunnen wij kinderen die naar DeKinderkliniek komen eenduidig informen. Hiernaast willen wij meer gaan doen met social media en merken wij nu al, nu er pas een paar video's online staan, dat meer mensen ons gaan volgen."

Bekijk de video
Rochdale Bewonersraad

Rochdale Bewonersraad

"Rochdale heeft voor haar bewonersraad en bewonerscommissies een nieuwe website ontwikkeld waarmee de bewonerscommunicatie op een snelle en interactieve manier loopt. De webiste is zo opgezet dat het beheer in handen is van de bewonerscommissies en is in structuur vernieuwend. Hierdoor is interactie sneller en leuker."

Bekijk de video
Ervaring Lekstede met het klantenportaal

Ervaring Lekstede met het klantenportaal

"Lekstede Wonen heeft voor een klantenportaal gekozen omdat wij het ongelooflijk belangrijk vinden dat ook in deze tijd ook de klanten bedient worden op de nieuwe manier. Waar heeft de klant behoefte aan? Dat is onder andere aan het melden van klachten en reparatieverzoeken, inzicht krijgen in zijn huurbetalingen, in zijn achterstanden eventueel en de puntenwaardering. Dat de oudere generatie niet op internet zit is echt een fabeltje. Wij merken steeds meer dat ook 70-plussers enthousiast op internet gaan zoeken."

Bekijk de video
Wassenaarsche Bouwstichting - Website plus

Wassenaarsche Bouwstichting - Website plus

"Wij huisvesten best veel ouderen en daarvoor zullen wij de baliefunctie behouden. Ik geloof er wel in dat wij 90-95% van onze klanten digitaal kunnen helpen. De website plus is flexibel, oogt mooi en is klaar voor de toekomst. Er zit een goed CMS achter waardoor onze medewerkers de site makkelijk kunnen vullen. Wij hebben gekozen voor ProImpact puur omdat zij bekend zijn met het primaire automatiseringssysteem en met andere corporaties. Er zijn weinig extra uren gemaakt, dit was ons angstbeeld."

Bekijk de video
Corporatiemedia

Corporatiemedia

"Wij zijn in een vroegtijdig stadium met ProImpact in gesprek geraakt, hebben onze ideeën op tafel gelegd en ons daarin ook laten adviseren. De totale ervaring met ProImpact: als ik daarop terugkijk, zie ik enerzijds de professionaliteit en de ervaring en aan de andere zijde ook nog de informele manier van samenwerken. Wat ik eigenlijk het allerbelangrijkste vind, je kunt zien dat de mensen het leuk vinden om te doen."

Bekijk de video
ProImpact Online dienstverlening; het is onze missie om corporaties effiënt(er) te laten werken en huurders en medewerkers online zelfredzaam te maken.