Partners

ProImpact werkt samen met een aantal partners. Met deze partners is veelal de samenwerking vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst. Wij willen de kwaliteit van onze partners kunnen borgen. Op regelmatige basis worden er evaluatiegesprekken gevoerd.

Op videogebied werken we met een netwerk van vaste freelancers, dit is een groep van mensen waar we al jaren mee werken, deze mensen kennen ons als echte collega's, belangrijk voor de juiste impact van het eindproduct.

iWRITER

iWRITER

iWRITER is ruim 15 jaar specialist op het gebied van documentcreatie en huisstijlbewaking. iWRITER is al jaren een bekende naam binnen de Nederlandse overheid en heeft inmiddels ook klanten binnen de Corporatiesector. ProImpact en iWRITER werken samen op het gebied van uniforme correspondentie voor de woningcorporatiemarkt.

 

 

 

Techxx

Techxx

Techxx en ProImpact versterken elkaar in klantgerichte oplossingen voor woningcorporaties. De oplossingen van Techxx richten zich op de interne organisatie. Met een naadloze koppeling naar de websites en klantenportalen van ProImpact bieden beide organisaties een totaaloplossing voor de e-corporaties. 

Techxx.nl
Vabi

Vabi

Vabi is een toonaangevend onafhankelijk kennispartner voor meer dan 2000 bedrijven in onder andere de vastgoedsector, bouwfysica en installatietechniek branche. De intelligente modellen van Vabi geven een uniek integraal inzicht in de gebouwprestaties en de verschillende concepten die in de ontwerpfase kunnen worden gekozen om aan het programma van eisen te voldoen. Vabi werkt samen met ProImpact op het gebied van Energiebesparingen.

Vabi.nl
NCCW

NCCW

    

Als geen ander weet NCCW waar het bij woningbouw-corporaties om gaat: feilloos verlopende bedrijfsprocessen, transparant bestuur en flexibiliteit naar klanten en partners. Daar is een stevig fundament voor nodig.

NCCW heeft een belang in ProImpact en is daarmee meer dan een partner

    

website NCCW.nl
B2U

B2U

Sinds 2001 is Business to You (B2U) actief op het gebied van online betalen. B2U helpt de klanten van ProImpact met kennis van alle betaalmethoden, de aanbieders, de kosten, de risico's/fraude, de soorten contracten, de manier van uitbetalingen ontvangen tot en met de administratieve verwerking. B2U ontzorgt daarmee zowel ProImpact als de woningcorporaties. 

Innergo

Innergo

innergo legt waardevolle verbindingen tussen de klant, medewerkers en andere belanghebbenden. Innergo biedt oplossingen met als doel organisaties beter te laten presteren. Van het vertalen van strategie naar concrete doelstellingen tot het ontwerpen van klantgerichte processen en het toetsen van de werking daarvan. Op herkenbaar pragmatische wijze streeft Innergo naar duurzaam werkend maken en werkend houden. 

 

 

Innergo.nl
Microsoft

Microsoft

ProImpact is een echte Microsoft partner. Wij realiseren onze producten met de technieken van Microsoft. Daarbij werken we in ASP.NET en SQL. Ook implementeren we SharePoint.

M-Track

M-Track

Op het gebied van statistieken hebben wij al een jarenlange relatie met Mtrack. Zij verzorgen sinds 1992 alle statistieken voor de door ProImpact gebouwde websites. Mtrack onderscheidt zich op een flink aantal punten van andere professionele statistiekenpakketten. 

voordelen Mtrack
KWH

KWH

KWH (Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector) is sinds 2010 partner van ProImpact op het gebied van beeldscherm-communicatie voor woningcorporaties. KWH is een vereniging opgericht door corporaties. KWH begeleidt en inspireert haar leden aan het werken aan kwaliteit.

Vanuit de samenwerking ontwikkelen ProImpact en KWH een aantal communicatie-oplossingen speciaal voor de leden van KWH. Een instrument dat inmiddels vanuit het partnerschap ontwikkeld is, is de KWH-Webmonitor.

kwh.nl.
Google

Google

ProImpact maakt gebruik van Google producten voor naadloze koppelingen aan de webconcepten en aan het PiNut CMS:

  • Google Sitesearch
  • Analytics
  • Maps
  • Places
  • Youtube
ProImpact Online dienstverlening; het is onze missie om corporaties effiënt(er) te laten werken en huurders en medewerkers online zelfredzaam te maken.