Trainingen

Online dienstverlening krijgt een steeds belangrijkere rol binnen de processen van een corporatie of organisatie. Uw huurders verwachten dat zij 24/7 terecht kunnen bij vragen en meldingen.
 
ProImpact levert al haar diensten en oplossingen inclusief CMS instructie en eventuele aanvullende trainingssessies. Als fullservice internetpartij zien wij de dynamiek in online dienstverlening. Deze dynamische werkomgeving vraagt veel van uw medewerkers en webredacteuren. Beschikt uw team over de juiste kennis?
 
ProImpact is als kennispartij inzetbaar voor het geven van trainingsessies. Denk hierbij aan nieuwe medewerkers trainen, opfrissessies en strategische sessies over trends en ontwikkelingen die wij signaleren binnen ons dagelijkse werk in de online corporatie klantbediening.

Wij bieden zowel beginners als gevorderden een passende training. De trainingen zorgen ervoor dat u en uw collega's over zoveel mogelijk kennis van het CMS beschikken en kunnen worden gegeven op een locatie naar keuze. Heeft u één van onze trainingen met succes afgerond? Dan ontvangt u van ons een PiNut CMS certificaat.

U kunt bij ons de volgende certificaten behalen:
  • CMS certificaat basis
  • CMS certificaat geavanceerd
  • CMS certificaat formulierengenerator
 
Heeft u behoefte aan extra opleiding van uw communicatie -of webteam? Dan bent u ook bij ProImpact aan het juiste adres. Wij verzorgen trainingen en Social Media workshops op maat en op locatie. Contact ons gerust voor meer informatie
ProImpact Online dienstverlening; het is onze missie om corporaties effiënt(er) te laten werken en huurders en medewerkers online zelfredzaam te maken.