Eén website voor alle apparaten

ProImpact heeft een complete corporatie website ontwikkeld. U kunt snel en eenvoudig aan de slag. Vele corporaties gingen u voor, wij hebben al die kennis in ons webconcept geborgd. De complete website stelt de bezoeker centraal en is klantgericht opgebouwd. Op deze manier sluit de presentatie van de informatie optimaal aan bij de behoefte van huurders. We hebben samen met corporaties een implementatie ontwikkeld. Proimpact realiseert de gehele oplossing, van idee tot uiteindelijk een complete website:

  •  Informatief: Informatie up-to-date en online (CMS) zelf bijwerken
  •  Interactief: Krachtige UX en Interaction Design
  •  Interessant: Informatief, waardevol, volledig en gedetailleerd publiceren.  
  •  Individueel: Zaken eenvoudig te regelen in een "mijn omgeving".
  •  Intuïtief: De website is makkelijk te gebruiken en vriendelijk voor alle apparaten. 
  •  Veilig: SSL-certificaat om de veiligheid van gegevens te waarborgen.

Mobile first

Mobile first

Alle producten die wij maken zijn responsive en daarmee zeer geschikt voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Voor corporaties

Voor corporaties

Al onze oplossingen zijn samen met woningcorporaties ontwikkelt. Daarmee is de kennis optimaal vertaald naar het product. Wij treden graag op als expert en helpen jou graag met het behalen van de doelen rondom de online diensterverlening.

Goed gevonden

Goed gevonden

Doordat wij onze websites continu optimaliseren zorgen wij voor een optimale zoekmachine vriendelijke opbouw.

Eenvoudig beheren

Eenvoudig te beheren

Onze websites zijn eenvoudig te beheren, door middel van ons content management systeem (CMS). Met behulp van gebruiksvriendelijke mogelijkheden, kun je in no time aan de slag.

Implementatie via standaard

Door de vele implementaties die we inmiddels hebben gedaan met corporaties hebben we een standaard aanpak voor implementatie ontwikkeld, allemaal kennis verpakt in een concreet plan van aanpak. Je kunt direct aan de slag. Ook brengen wij corporaties bij elkaar voor kennisdeling, we gebruiken daar moderne technieken voor zoals Skype. Tijdens onze klantenmeetings raak je snel geinspireerd!

Meer dan 80 corporaties gingen je voor! 

Ervaring Lekstede Wonen

''Lekstede Wonen heeft voor het complete webconcept gekozen omdat wij het belangrijk vinden dat in deze tijd ook huurders bedient worden op de nieuwe manier. Waar hebben huurders behoefte aan? Dat is onder andere aan het melden van klachten en reparatieverzoeken, inzicht krijgen in zijn huurbetalingen, in zijn achterstanden eventueel en de puntenwaardering. Dat de oudere generatie niet op internet zit is echt een fabeltje. Wij merken steeds meer dat ook 70-plussers enthousiast op internet gaan zoeken."

Zie hier ook de ervaringsvideo van Lekstede Wonen

Meer informatie over de website

ProImpact Online dienstverlening; het is onze missie om corporaties effiënt(er) te laten werken en huurders en medewerkers online zelfredzaam te maken.